Sopihop-film
Se Sopihop-filmen
Hovedside Nyheter Soping Gartnerarbeid Snørydding/strøing Vegmerking Fortaurens/
Tyggegummifjerning
Kontakt

Tyggisfjerning

Sopihop har med stort hell hatt demonstrasjonsjobb med spesialmaskin til fjerning av tyggegummi på utvalgte steder i Stavanger sentrum.

Klubbgata , ene siden av Olav V´s gate og prøvefelt på tusenårsstedet var blant områdene maskinen ble brukt. Metoden var intet annet enn imponerende og vi har bestemt at vi går videre i kjøpsprosessen, det betyr at vi sannsynligvis vil ha vår egen maskin i drift mot slutten av dette året. Kontakt oss gjerne for mer informasjon og allerede nå for mulig avtale om fast oppfølging for å holde arealer rene for tyggis og annen forurensing. Maskinen er tenkt å ta oppdrag i hele Norden.

Tyggisfjerning

Skøyting på Store Stokkavann

Som en dugnad fra Sopihop og Skøytebutikken i Stavanger har vi brøytet endel steder på Store Stokkavann slik at det nå igjen er mulig å både gå på lengdeløpsskøyter og samle gjengen for en hockeykamp. Vi håper at flest mulig setter pris på dette og benytter seg av muligheten.

Her er det brøytet: En ca 3km lang turløype rundt holmen med adkomstvei til Sandal, Trafoen i Madla og til Missisippi ved Tasta. 2 hockeybaner ved Sandal/trafoen, 2 hockeybaner ved Tasta (Missisippi) og en hockeybane like ved holmen (midt på vannet). KOS DOKKER!!!


Sørfylket, fast kjøring

Sopihop har nå fast kjøring i sørfylket flere ganger hver måned, det gjør at vi mye lettere (les billigere) kan utføre små og store oppgaver helt til Flekkefjord.

Gjennom avtale om soping av veivesenets veier er vi jevnlig med feiemaskin på Nærbø, Brusand, Hellvik, Egersund, Jøssingfjord, Sokndal, Moi, Ualand, Helleland, Vikeså. Ved å legge til rette for flere oppdrag i samme slengen vil prisen bli fornuftig selv på små oppdrag. Husk at det er mulig å lage avtale om fast renhold etter faste intervaller.

Sørfylket, fast kjøring

Skøyting på Store Stokkavann, igjen.

Siden det meldes om enda flere dager med stabilt vintervær brøyter vi opp igjen skøytebanene på Stokkavannet.

Vi satser på at det snart er vår, men enn så lenge får vi heller finslipe skøyteteknikken.


Snø, snø, snø og glatt

Jammen fikk vi skikkelig vinter i Stavanger igjen, det har vært så lenge siden sist at vi nesten hadde glemt hvordan det var. Vi i Sopihop har hatt virkelig travle dager og netter i de siste ukene, nå når det hele har stabilisert seg er det på tide å oppsummere litt.

Vi har nå fått bekreftet at systemet vårt fungerer og til og med at vi har kapasitet til flere avtalekunder. Selvsagt var det travelt, men vi landet på bena og har holdt alt vi har lovet. Nå er vi klare til neste snøbyge, er du?? (Bildet viser snøfreser som rengjør tak.)

Snø, snø, snø og glatt

Sopihop er gasellebedrift

Gaselle-listen er en kåring av de beste vekstbedriftene. Vi er stolte av at vi er Gasellebedrift igjen (sist var i 2005), vi tar dette til oss og setter det på skrytelisten.

Kåringen av Gasellebedrifter utføres av Dagens næringsliv i samarbeid med DNB-nor og Pricewaterhouse Coopers. For å bli Gasellebedrift må bedriften ha oppfylt følgende kriterier: -Levert godkjente regnskaper. -Minst doblet omsetningen siste fire år. -Omsetning på minst 1mill første år. -Positivt samlet driftsresultat. -Unngått negativ vekst. -Vært aksjeselskap.


Tyggve på flyplass

I tillegg til byrengjøring og tyggegummifjerning viser det seg at "Tyggve" også er effektiv til fjerning av gummi fra flyhjul.

Visste dere at et stort passasjerfly legger igjen 4-6 kilo gummi fra dekkene ved hver landing? Særlig på senterlinjen som må være synlig er dette et problem og det er både vanskelig og kostbart å rengjøre dette. Vår maskin "Tyggve" har vært på København lufthavn hvor vi testet at det er mulig for oss å rengjøre dette. Vi er nå i ferd med å lage avtale med Kastrup om priser og intervaller.


Nå é me igang

Endelig er maskinen som vi har ventet lenge på her. Vi har gjort unna de første oppdragene og vært på messen Vei og Anlegg på Hellerudsletta.

Det ble kjørt noen demoer med bra resultat og interessen er rimelig stor for en så unik rengjøringstjeneste. På tross av dette har vi fortsatt endel ledig kapasitet, vi tror dette skyldes at tjenesten ennå er såpass ukjent og at flere av dem som er interessert trenger litt tenketid. For dem som er litt ute om seg gir dette gode muligheter til å få utført skikkelig rengjøring nesten uten ventetid.

Nå é me igang

Tyggve

Endelig nærmer leveringsdagen seg med stormskritt for vår nye fantastiske rengjøringsmaskin "Tyggve". Rett over påske er vi igang med første oppdrag som vil være i Sandnes.

Vi er nettop kommet hjem fra Holland hvor vi har fått en ukes opplæring i å bruke maskinen, vi har nok en gang sett at det er mulig å gjøre fortau, torg og andre uterom komplett rene uten annet enn rent vann i tanken. Maskinen vår er praktisk talt ferdig fra fabrikk, det gjenstår kun noe finjusteringer. Vi ser veldig frem til å komme igang og få vist fram hva vi er gode for, vi håper at så mange som mulig kommer innom arbeidsstedene først i Sandnes rett etter påske, så i Oslo i starten av Mai.

TyggveSopihop AS, Flintegata 6, 4016 Stavanger   -   Døgnbemannet telefon: +47 51 89 01 98  -   E-post: firmapost@sopihop.no
Hosting av Hjelseth Computers