Sopihop-film
Se Sopihop-filmen
Hovedside Nyheter Soping Gartnerarbeid Snørydding/strøing Vegmerking Fortaurens/
Tyggegummifjerning
Kontakt
Teknisk om maskinen I byen I parkeringsanlegg Inngangspartier På flyplass I verkstedhall På et anlegg Når uhellet har vært ute

Fortaurens/ Tyggegummifjerning

Alle vet at folk liker å ha rene og trivelige omgivelser. Også med hensyn til folks trygghetsfølelse og adferdsmønster er forskere langt på vei enige om at renhold har en vesentlig betydning.

Sopihop er alene om å tilby denne patenterte metoden i Norden. Det betyr at tjenesten tilbys i hele Norge samt Sverige, Danmark og Finland.

Maskinen arbeider med rent overopphetet vann i et patentert system. Skittenvannet suges tilbake i maskinen og varmen fra dette benyttes igjen. Vi kan jobbe med vanntemperatur på mer enn 140 grader C. Og med slike temperaturer trenger vi svært lite trykk for å vaske vekk selv de vanskeligste typer forurensninger (som tyggegummi).

Maskinen er spesielt utviklet med tanke på at arbeidene ofte foregår på trange sentrumsfortauer, parkeringshaller og ellers steder der det er viktig å ikke okkupere for mye plass. Vaskeenheten er lukket, publikum kan passere nær maskinen. Høyden er kun 2 meter, dermed kommer vi inn de aller fleste steder samt under skilter etc. Maskinen er utstyrt med common rail dieselmotor og ekstra partikkelfilter, dette betyr at maskinen tilfredsstiller Euro 5 krav.

Se referanse fra Stavanger kommune om dette her.
fortau1.jpg

fortau1.jpg fortau2.jpg fortau3.jpg fortau4.jpg fortau5.jpg

Sopihop AS, Flintegata 6, 4016 Stavanger   -   Døgnbemannet telefon: +47 51 89 01 98  -   E-post: firmapost@sopihop.no
Hosting av Hjelseth Computers